luni, 7 februarie 2011

Allan PeaseFurat de la C. Breaur.

7 comentarii:

 1. Allan are dreptate.Ma intreb de ce nu se studiaza in scoala ,separat, psihologia barbatului si a femeei?Ne-ar scuti de energii pierdute in zadar. Mi-au trebuit mai mult de 18 ani sa inteleg ce diferiti suntem si inca mai recidivez lamentabil.

  RăspundețiȘtergere
 2. @Ela: de asta vi l-am dat, ca avea dreptate.
  La scoala nu te invata nici cum sa treci strada...

  RăspundețiȘtergere
 3. Numai iutuburi draga domnule, ce te.a apucat?

  RăspundețiȘtergere
 4. @Silvia: n-am avut timp de blog zilele astea... Promit ca revin furtunos diseara.

  RăspundețiȘtergere
 5. Acum 2 saptamani sotul meu m-a intrebat daca vreau sa-mi cumpere ceva.Vroia sa-mi faca o placere.Am vrut o ciocolata Poiana aerata,amaruie sau cu lapte.A venit cu o ciocolata alba,aerata ce-i drept.M-am suparat,i-am reprosat ca nu ma asculta, ca vorbesc singura,etc.
  Ieri faceam lista de cumparaturi,pe care eu o dictam si el o scria.Printre altele am vrut din nou aceeasi ciocolata amaruie sau cu lapte.Ce crezi ca mi-a adus?Evident ciocolata alba.Am ramas socata.Vazusem cu o zi inainte iutubul cu Allan asa ca am inceput sa analizez unde am gresit.Lista a avut,dar nu e prima data cand n-o citeste;prea multe cuvinte nu am folosit(pt.mine,cel putin).Si de-o data m-am luminat!Se uita la televizor in timp ce scria lista.

  RăspundețiȘtergere
 6. @Ela: daca nu ai facut-o deja, iti sugerez sa te uiti la toate patru partile. Sotul tau e un mascul adevarat.
  Sotia mea e putin atipica: se orienteaza foarte bine cu hartile, parcheaza excelent... In rest, toate celelalte remarci ale lui Allan ni se potrivesc de minune.

  RăspundețiȘtergere
 7. Vazusem deja toate 4 partile si la faza cu parcarea si cu hartile tot la Simona m-am gandit.Este ,desigur,exceptia care confirma regula.

  RăspundețiȘtergere