joi, 29 septembrie 2011

Punct

Ieri n-am avut chef de muncă, aşa că pe tastatura mea lăsată nesupravegheată a început bairamul.

Capul răutăţilor a fost bineînţeles burtosul B, mai ales că reuşise într-un final să pună mâna pe obeza O şi nu ar fi ratat nici o ocazie să o distreze.
Să le fie de bine, recunosc că le stă bine împreună...

***

Atât aşteptau tastele funcţionale, imediat s-au apucat de organizare.
Şmecherul de ESC a închis imediat ferestrele în speranţa că n-o să aud muzica dată la maxim de cuplul de digei, F3 şi F4, zdrahonul F6 muta băutura din butoaie în carafe, F1 dădea soluţii la micile probleme apărute pe parcurs, F2 salva adunarea în situaţiile complicate şi meşterul F7 făcea separeuri pentru îndrăgostiţi.

Atmosfera era întreţinută îndeosebi de simpaticul Y, crăcănatul X, veselul V şi de gemenii lipiţi W, băieţii au dansat de nebuni toată seara cu mâinile în aer.

Sfatul bătrânilor se adunase într-un colţ mai retras, cocoşatul Z şi paraliticul K din scaunul cu rotile rememorau vremurile tinereţii, cu poveşti ce începeau pe linia frontului şi se terminau invariabil cu aventuri de-o noapte.

***

Nu erau prea multe femele disponibile, dar toţi masculii se înghesuiau în jurul senzualei S, cu dansurile ei din buric pe manele.
Pare-mi-se că la final l-a ales pe junele R, gura lumii slobodă bârfea că succesul său s-ar fi datorat în special faptului că era mai bine dotat decât frumuşelul de P.

Ca să evite incidentele de anul trecut, firma de securitate CTRL+ALT+DEL, condusă de tinerii cu acelaşi nume, supraveghea îndeaproape intrarea cu misiunea fermă de a nu-l lăsa pe plicticosul Punct . să intre la petrecere.
Ăsta avea prostul obicei de se băga în seamă în conversaţiile altora, punând punct discuţiei cu concluzii tâmpite ce te îmbiau să-i dai o binemeritată palmă după ceafă.

***

Punctul încercă o altă strategie de data asta.
Bătu finuţ la uşă ca o domnişoară:

- Cine-i acolo? - urlă gorila DEL uitându-se pe vizor. Punctule, am ordine stricte să nu te primesc!
- Nu, nu! Eu sunt Steluţa *, dar m-am dat cu gel...

Sursă poveste.

8 comentarii:

 1. Foarte faină postare! M-am distrat de minune. ce idei năstruşnice ai!

  RăspundețiȘtergere
 2. Steluta s-a dat cu gel si a devenit punct?:))
  Sfatul meu: pentru un rating mai mare trebuie sa povestesti intamplarile de interes general (cum ar fi de exemplu hemoroizii:D).
  Povestirile tale sunt foarte simpatice si gandite, dar marea masa e interesata tot de hemoroizi, se pare.
  Asta e crudul adevar!

  RăspundețiȘtergere
 3. @Gabriela: e o onoare pentru mine sa primesc complimente din partea ta! Multumesc mult.
  P.S. Sa fie doar o coincidenta faptul ca ai (re)inceput sa ma citesti imediat dupa ce l-am reintrodus pe Vania in blogroll? Hmm...
  @Adina: m-ai convins, vin si hemoroizii!

  RăspundețiȘtergere
 4. Hai măi Gabi, lasă blogroalele :)) Nu astea sunt importante.

  RăspundețiȘtergere
 5. @Octo Cat: e usor a spune asta cand curg unicii la tine pe blog ca disponibilizarile de la Jucu :)

  RăspundețiȘtergere
 6. Faina poveste,dar mi-ai adus aminte ca trebuie sa ma hotarasc sa citesc si eu " ABC-ul calculatorului ",carticica inceputa intr-o dimineata de vara la Purcica si abandonata a doua zi.

  RăspundețiȘtergere
 7. Se pare ca in noaptea asta draga de I o sa-l viseze numai pe R - nu pentru ca e mai bine dotat, ci pentru ca e doctor :)

  RăspundețiȘtergere
 8. @Ela: nu dau doi bani pe ABC-ul ala, practica e singurul mod de a invata. Iti sugerez sa-ti deschizi blog, e un inceput bun :)
  @isis: nu mi-am permis s-o mentionez si pe draga de I in poveste, e prea finuta. Pot doar sa spun ca, in loc sa se distreze cu ceilalti, a stat toata noaptea cu o carte in mana si a citit.

  RăspundețiȘtergere