marți, 15 noiembrie 2011

Studiu de caz - Erotism

Se dă următoarea poză ciordită de la Dana, ocupată în mare parte de formele voluptoaso-rubensiene ale unei dudui pe trecerea de pietoni.
Gluma din spatele pozei e că nimeni nu va observa din prima simpaticul căţel aflat la volanul maşinii, extrem de atent la trafic.

E plin Twitter-ul de glume similare ce reuşesc deseori să-mi smulgă mult mai mult decât un zâmbet în colţul gurii.***

N-aş fi zis nimic dacă nu m-aş fi simţit extrem de ofensat de aluziile sexiste şi misogine folosite în construirea efectului ilariant al articolului cu pricina.
În esenţă, bărbaţii sunt portretizaţi ca obsedaţi sexual, iar femeile ca fiind invidioase.

M-am hotărât să pun lucrurile la punct o dată pentru totdeauna.

***

Întradevăr, abordarea e puţin diferită între sexe.

Un bărbat îşi va fixa privirea timp de cinci minute pe dosul duduii, va analiza în detaliu linia de demarcaţie dintre bucata de tanga şi restul posteriorului, va mai arunca o privire de ansamblu cu o scurtă oprire pe sutien şi apoi îşi va relua activităţile obişnuite.
Next 18+ picture, baby!

Femeia va începe cu privirea de ansamblu, va observa că posteriorul iese în evidenţă datorită taliei înguste şi a picioarelor perfecte, va analiza simultan tanga şi sutienul, iar apoi va trece la detalii în următoarea ordine: modelul din partea de sus a bluzei, croiala pantalonilor, corsetul, poşeta asortată cu clama de păr, cerceii şi coafura.
Totul în mai puţin de trei secunde!

În următoarele cinci minute va încerca să-şi închipuie cum era machiată duduia.

***

O să vă surprindă, dar efectul e acelaşi la ambele sexe.

După vârsta de 16 ani, nici un bărbat nu va avea o erecţie în urma vizionării acestei fotografii. Foarte rare sunt cazurile în care o poză mai deocheată ar întărâta în aşa hal animalul de să-l scoată din hibernare.
Din punct de vedere sexual, am putea trage concluzia că bărbatul va fi puţin întărâtat, excitat desigur, dar la nivel psihic.

Acum vine surpriza! Femeia va avea exact aceeaşi reacţie.
Concluzia mea nu are nici o legătură cu binecunoscutul fapt că am un fetiş legat de lesbianism, o voi demonstra cu argumente solide în momentele următoare:

 • Suntem bombardaţi zilnic în media cu imagini erotice având femeia în prim plan.
 • Ziarul on-line top-quality Gândul are cel puţin trei articole cu femei dezbrăcate pe prima pagină.
 • Mă aşteptam ca Inna să îmi arată chiloţii în fiecare zi, dar pe Andra ce-a apucat-o?
 • Povestiri de acasă de pe postul dedicat eminamente femeilor e plin de silicoane.
 • În top 3 fantezii erotice feminine, stă la loc de cinste partida de amor cu cea mai bună prietenă.
 • Femeile nu sunt atrase de imaginea unui penis erect. Dimpotrivă, le provoacă repulsie!
 • Nu spun că femeile apreciază sânii în funcţie de mărime, dar un decolteu de bun gust va fi întotdeauna bine primit.
 • Dacă îmi arătaţi-mi un site XXX de succes dedicat femeilor în care să fie prezentaţi bărbaţi dezbrăcaţi, eu îmi schimb profilul blogului.

Fetelor, e timpul să dăm cărţile pe faţă!

P.S. Puţină îngăduinţă, vă rog, aceasta e primul meu articol de interes general. E singurul mod de a primi un link-ping de la Zoso!

14 comentarii:

 1. Nu e facuta poza in România, ale noastre se îmbracă cu gust, nu aşa! :)))

  RăspundețiȘtergere
 2. Niciodată nu am făcut o astfel de paralelă , dar din ce citeam din ce-ţi dădeam dreptate până într-acolo încât chiar am căutat prin site-uri cu profil „oacheş” şi aşa-i aveai dreptate . Corect !
  Bieţii de noi !

  RăspundețiȘtergere
 3. Eu primul lucru pe care l-am remarcat la aceasta duduie este cercelul din urechea stanga! :-"
  Restul e cancan! :))

  RăspundețiȘtergere
 4. Daca in loc de o Dacia amarata si intentionat alba (se confunda in peisaj)ar fi fost un Mertzan sau un BMW ''adevaracios'' cred ca toti barbatii ar fi zarit si catelul de la volan. Cel putin aia de peste 16 ani de care pomenesti...

  RăspundețiȘtergere
 5. Diana (second part)16 noiembrie 2011, 10:57

  Oricum, ca o ultima precizare, mie personal fundul domnucii in cauza mi-a adus insant continutul stomacal inapoi in gatlej. Si nu am baut decat o cafea pana la ora asta. Te asigur ca nu am analizat nici poseta si nici restul elegantului??? outfit, ci am inchis ochii sa nu ma usture retina...
  Iar in spatele pleoapelor am vizualizat un aparat de fitness :(
  Fiecare cu traumele lui, nu-i asha?

  RăspundețiȘtergere
 6. @SoriN: cea mai mare greseala pe care o poti face e sa imi dai dreptate. Pe acest blog vei gasi foarte rar opiniile subsemnatului :)
  @Cristi: se vede clar ca esti tanar. La varsta mea, am invatat ca trebuie sa privesti dincolo de capriciile modei si sa admiri privelistea.
  @Flavius: mi-ai amintit de o alta gluma frecventa pe net, ceva de genul "If you noticed the earring, you are gay". Glumesc, sper ca nu te-ai suparat...
  @Diana#1: 100% de acord cu tine :) Nu m-am gandit la asta.
  @Diana#2: radem, glumim, dar sunt sigur ca poza asta va oripila majoritatea femeilor. De curiozitate, este ca am putintica dreptate la penultimul punct? Ala cu decolteul... pliizzzzzzz :)

  RăspundețiȘtergere
 7. Da, ai dreptate! ''Sanii place la toata lumile'', ca sa citez un clasic tuciuriu in viatza.
  Mai ales daca ai fost breast-feeded. It's natural!
  Like a woman, la,la,la...
  Don't mind me! E timpul sa mai bag si altceva decat cafea. See ya'

  RăspundețiȘtergere
 8. @Diana: cu mana pe inima, trebuie sa marturisesc ca pentru mine asta e cel mai senzual comentariu comis vreodata pe acest blog :) Multumesc!

  RăspundețiȘtergere
 9. Incredibil domle', ce inspiraţie ţi-am putut da, cu o amărâtă de poză! Dar, fii atent aici la mine! Poza e "ocupată în mare parte de formele"... nu eu! :P Fi-ţi-ar exprimarea, să-ţi fie!

  Eu te încadrez în primele patru categorii, conform dorinţei tale liber exprimate, în rest vorba lui Flaviius87... e cancan! :)

  Şi eu nu dau cărţile pe nimic, da??! Le ţin pentru mine :D

  RăspundețiȘtergere
 10. Sincer si eu ma uit mai ales la femei analizind rapid formele,hainele,tinuta.Se pare ca e defect "profesional".Observ insa rapid si orice barbat ingrijit(adica barbierit,frezat,imbracat in haine care i se potrivesc. asortate cu grija,eventual parfumat) si frumusel.Din pacate ultima combinatie o vad mult,mult mai rar.
  Si sa nu-mi spui ca sunt atrasa de gay,ca nu-i adevarat.
  P.S. Nici eu n-am observat catelul.

  RăspundețiȘtergere
 11. @Dana: inca o premiera pe blogul de furaciuni, primul comentator care a obervat duplicitatea in exprimare. La tine ma asteptam sa fii sincera, sa reprezinti cu cinste tagma femeilor :D
  @Ela: stii ca exista si half-gay? Se numesc metrosexuali. Probabil din cauza ca fac sex doar in metrou. CU ALTI BARBATI! :)

  RăspundețiȘtergere
 12. Ei,hai,am observat si m-am amuzat si eu de duplicitatea primei fraze, dar nu obisnuiesc sa dau citate din tine si nu pot comenta fiecare propozitie.
  P.S. Eram sigura ca te iei de metrosexuali,dar sa stii ca eu apreciez de exemplu parul de pe pieptul barbatilor si unghiile taiate dar fara lac transparent.

  RăspundețiȘtergere
 13. Și vrei să spui că nu o reprezint?? Cu cea mai mare cinste și sinceritate, chiar!! :))

  P.S.: mi-ai dat emoții cu aceea tagma; poate-ți scăpa un vecin „n” mai repede :D

  RăspundețiȘtergere
 14. @Ela: de azi inainte bag doar articole scurte sa puteti comenta fiecare fraza. Am zis! Un metrosexual adevarat isi lasa putin par pe piept :)
  @Dana: pentru mine esti prototipul femeii. Mai e ceva in plus de zis la asta? :D

  RăspundețiȘtergere