luni, 30 ianuarie 2012

Frumoşi pe Facebook - Ştefăniţă

În semn de veşnică pomenire a mult prea timpuriu defunctului blog al lui Zoso, începem astăzi un nou serial dedicat celor mai activi fani de pe Facebook.

Ţin s-o spun cu cea mai mare sinceritate de care poate fi capabil un bărbat adevărat ca mine, sigur pe masculinitatea sa, dar conştient pe de altă parte de latura sa feminină: Ştefăniţă e cu siguranţă primul bărbat cu care mă voi culca după ce fac operaţia de schimbare de sex.


Dacă o s-o fac. Şi dacă o să accepte el s-o pună cu un proaspăt ex-bărbat, mai nou femeie, mai ales că cică durează o bună perioadă de timp până când dispare pilozitatea excesivă în urma acţiunii hormonilor injectaţi zilnic în fese.

Băiatul ăsta, pe lângă faptul că arată ca un adevărat Adonis negricios, are două calităţi deosebite ce îl evidenţiază în faţa celorlaltor tineri de seama lui: un simţ al umorului foarte dezvoltat şi o inteligenţă sclipitoare.

Cum vă pot dovedi asta? Foarte simplu...

Pe de-o parte, nu ratează nici o postare de-a mea, oferindu-mi fără excepţie un binemeritat Like pe Facebook după fiecare articol postat pe blog.
Aşa-i că are simţul umorului?
Pe de altă parte, n-a fost nevoie să-i sugerez în clar decât o singură dată că, pentru mine, un Share pe FB face cât o mie de Like-uri, un comentariu pe blog face cât o mie de Share-uri.
În secunda doi, m-am şi trezit cu un Share în freză de la acest băiat sclipitor!

No, acuma pe bune dragii mei, degeaba daţi Like, că eu ştiu deja cât de mult vă place de mine. Nu mai bine folosiţi butonul de Share să afle şi prietenii voştri cât de minunat sunt?
Şi dacă nu aţi observat, vă rog eu să trageţi o ocheadă la secţiunea de comentarii. Foarte rar ratez vreun răspuns la doleanţele, laudele sau la înjurăturile voastre, se mai întâmplă din cauză că ajung să le citesc abia după câteva zile bune.

Închei cu o ştire senzaţională pentru toate fetele din Iaşi: Ştefăniţă nu are prietenă şi se întoarce definitiv în ţară pe 31 martie, după un lung contract la o importantă companie IT din străinătate!

P.S. Sper să nu fie cumva o păcăleală de 1 aprilie!
***