miercuri, 1 februarie 2012

Nu-i uşor, să ştiţi!

Is it wrong to make fun of...?
Sunt întrebat de mai toate metresele mele, impresionate în mod evident de moştenirea familiei, mai ales că fac tot posibilul să mi le aleg dintre cele neprihănite şi neştiutoare, dar majore:

- O, Zeu Bun, tu carele eşti mai frumos decât un răsărit de soare şi mai bun decât pâinea caldă proaspăt scoasă din cuptor, iertată fie-mi îndrăzneala de care dau dovadă, dar nu pot să nu mă întreb cum de poţi duce o viaţă întreagă cu acel imens monstru în pantaloni? Oare nu se bălăngăne nestingherit prin toate părţile şi nu cumva reacţionează câteodată de capul lui, imposibil de controlat în public?

Nu-i uşor, să ştiţi!Vă jur că nu e uşor să le creşti cu atâta grijă şi atenţie, până ajung la deplina maturitate sexuală.

Le răspund la fel de fiecare dată, cu o voce blândă de bunic:

- Of, draga mea, câte amintiri răscoleşti în mine cu a ta curiozitate tinerească... Pentru bălăngănit, sunt nevoit să folosesc chiloţi normali cu cel putin 5% elastan încă de la vârsta de zece ani. Niciodată, nota bene, cu adevărat niciodată, să nu-ţi forţezi partenerul să poarte boxeri! Iar de reacţiile imprevizibile ce să zic? E ştiut că animalul îmbătrâneşte mult mai rapid decât stâpânul, n-am mai avut problema asta după ce-am trecut de treizeci de ani... Dar să ţii minte toată viaţa ta, mica mea floare de colţ, balanţa inerentă indirect proporţională dintre vivacitate şi experienţă este principalul motor al inepuizabilei curiozităţi femeieşti!

P.S. Cică ultima remarcă n-a prea fost înţeleasă, am modificat puţin...

Formula ar fi cam aşa:
s = v * e / Σ
unde:
  • s reprezintă satisfacţia sexuală;
  • v indică vivacitatea descrescătoare pe axa vârstei;
  • e arată experienţa dobândită de-a lungul anilor;
  • Σ este indicele de sentiment.

***