vineri, 4 mai 2012

Da, da, voi ăia trei din spate!

Înainte aveam trei unici pe blog.

Două rude şi un cumătru, pe care de asemenea îl pot cu indulgenţă considera rudă, o dată ce i-am permis să-mi boteze copchilul. Deci trei rude egal trei unici.

Când am început să spamez pe Facebook, s-au făcut zece unici. Trei rude plus şapte prietenari ajung la zece bucăţi în total.

O prietenară e moartă şi îngropată pentru noi, am rămas din păcate cu nouă unici. Apoi am aflat că de fapt patru prietenari dăduseră colţul din diverse motive, însă eu rămăsesem tot la nouă unici. Deci trei rude cu trei prietenari, plus trei anonimi fac nouă unici.Anonimii nu comentează pe blog, ei doar dau Like anonim pe articol:


Băi, oameni buni, chestia asta mă enervează la culme!

Voi ăia trei din spate, luaţi aminte: dacă într-o săptămână nu-mi daţi cu "Add Friend" pe Facebook, jur că dau eu până la urmă de voi şi vă dedic fiecăruia câte un articol deloc măgulitor din seria "Frumoşi pe Facebook"!

Aveţi grijă, nu vă puneţi cu prostul că am mintea odihnită...

P.S. Propun să începem de pe acum vânătoarea de vrăjitoare. Care mai vedeţi la butonul Like al articoleleor mele vreun nume din lista voastră de prieteni, băgaţi-l într-un comentariu aici.

P.P.S. Cică nu e destul de clar, aşa că reformulez: dacă tot daţi Like pe articolele mele, n-ar fi mai bine să ne împrietenim pe Facebook? Zic şi eu, nu dau cu parul!
Ne cunoaştem mai bine că şi aşa nu suntem mulţi, aflaţi imediat când bag un articol nou, puteţi da Like / Share în voie...

3P.S. Probabil că anonimii mei au simţul umorului extrem de dezvoltat, m-au înnebunit cu Like-uri anonime şi pe articolul ăsta. Mai există posibilitatea să nu fi înţeles nimic din ce-am spus eu, nu zic nu...
***